Τους Υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους Ροδόπης παρουσίασε η Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκηση ΑΜΘ

Τους Υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους Ροδόπης παρουσίασε η Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκηση ΑΜΘ

3245435435

Τους 12 πρώτους υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους για τη Ροδόπη παρουσίασε την Τρίτη 15 Απριλίου η παράταξη της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης ΑΜΘ.

Την παρουσίαση άνοιξε η υποψήφια Ευρωβουλευτής κα Μάγδα Σπηλιωπούλου, σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει μεγάλη συμμαχία στην διεκδίκηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και στα τρία επίπεδα, με στόχο να φανεί πλέον η δυσαρμονία ανάμεσα στον Ελληνικό λαό και την Κυβέρνηση: «Έχουμε μπροστά μας τρείς κάλπες, και μία και μοναδική επιλογή: να νικήσουμε κόντρα σε αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας όλα τα τελευταία χρόνια»

Επιτέθηκε δε στα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς εκφραστές συμφερόντων που θεωρεί ότι επιχειρούν να υφαρπάξουν για μια ακόμα φορά την ψήφο, για αυτό και τόνισε ότι θα δώσουν συνειδητή μάχη για να δείξει στον Ελληνικό λαό ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να τον κοροϊδέψει.

Σημείωσε τέλος πως ο ΣΥΡΙΖΑ και θέλει και μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, να αλλάξει τα πράγματα, να αναστατώσει τον Ευρωπαϊκό χώρο, και με το λαό μας στην προμετωπίδα να αναλάβει τις ιστορικές του ευθύνες σε κρίσιμες στιγμές.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής κ. Κώστας Μορφίδης σημείωσε την ώρα που η χώρα βγαίνει στις αγορές του Μεγάλου Κεφαλαίου, οι αγορές των πόλεων της Περιφέρειας μας στενάζουν και ερημώνουν, με ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια.

Μας αφορά πως θα αναστήσουμε τις δικές μας αγορές, πως θα αναστήσουμε τους ανθρώπους μας που υποφέρουν τα πάνδεινα από αυτή την πολιτική» επισήμανε, τονίζοντας πως η ομάδα των υποψηφίων στη Ροδόπη, όπως και όλων των ΠΕ, έχει μια συλλογική φιλοδοξία: να γίνει ο ιμάντας που θα μεταφέρει τις αγωνίες, τις απόψεις, τη θέληση των πολιτών της περιοχής στο Περιφερειακό συμβούλιο για να αλλάξουν τα πράγματα στον τόπο.

Τέλος ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Κουτάβας μίλησε για ψηφοδέλτιο νίκης και ανατροπής, με ανθρώπους με τους οποίους βρίσκονταν για χρόνια στην πρώτη γραμμή των αγώνων για να υπερασπίσουν τα δικαιώματα των εργαζομένων, των αγροτών και των συνταξιούχων.

Οι 12 υποψήφιοι είναι οι εξής:

ΑΥΓΕΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ αγρότης, ΔΟΥΡΜΟΥΣ ΤΖΕΜΗΛ αγρότης, ΖΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ μελισσοκόμος, ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΖΑΦΕΙΡΗΣ συντ/χος ΟΤΕ, ΜΟΥΜΙΝ ΧΑΚΑΝ καθηγητής Τουρκικής γλώσσας, ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΟΡΧΑΝ αγρότης, ΜΕΧΜΕΤ ΧΟΥΣΑΜΕΤΙΝ γιατρός παθολόγος, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΞΑΝΘΟΥΛΑ εκπαιδευτικός Α΄βάθμιας, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΣΜΑΣ γιατρός πνευμονολόγος, ΣΤΟΓΙΑΝΤΣΑΚΗ ΜΑΡΘΑ εργάτρια, ΤΣΙΝΓΚΟΓΛΟΥ ΔΩΡΑ νοσηλεύτρια, ΧΑΣΑΝ ΕΚΡΕΜ οδοντίατρος