Στο Γηροκομείο Κομοτηνής και το Κέντρο Αποθεραπείας ο Α. Γιαννακίδης και ο Π. Δαμιανίδης

Στο Γηροκομείο Κομοτηνής και το Κέντρο Αποθεραπείας ο Α. Γιαννακίδης και ο Π. Δαμιανίδης

908--80Το Γηροκομείο Κομοτηνής και το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής επισκέφτηκαν ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Άρης Γιαννακίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Παύλος Δαμιανίδης την Μ. Τετάρτη

16 Απριλίου, για να δώσουν τις καθιερωμένες ευχές του Πάσχα.

 

Αρχικά ο κ. Γιαννακίδης, συνοδευόμενος και από τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Τσίτσιο, βρέθηκε στο Γηροκομείο, όπου επισκέφτηκε την υπό κατασκευή νέα πτέρυγα του αλλά και συναντήθηκε και μίλησε με τροφίμους του στο παλιό κτίριο.

Ο κ. Γιαννακίδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα ήταν ιδιαίτερα θετικό κάθε χρόνο όλοι οι πολίτες να έρχονται να επισκεφθούν το Γηροκομείο, που είναι πράγματι κατάθεση ψυχής στο οποίο παρέχεται εξαιρετική φροντίδα στους γέρους και τις γερόντισσες που φιλοξενούνται σε αυτό.

«Εμείς,  ως θεσμική αρχή αυτό που προσφέρουμε σ’ αυτή την ηλικία είναι, ένας νέος χώρος, ένα καινούργιο Γηροκομείο, που ολοκληρώνεται με ταχύτατους ρυθμούς και θα μπορέσει να απαλύνει ανθρώπινες ψυχές, που στα γεράματά τους έχουν ανάγκη έναν ιδιαίτερο χώρο διαβίωσης» σημείωσε, ευχόμενος σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση και να πρυτανεύσει σ’ όλους τους πολίτες και σ’ όλους τους Έλληνες η λογική της συγκατάθεσης και της συναίνεσης με την Ανάσταση να έρχεται για τις καινούργιες γενιές για όλους τους Έλληνες, όπου κι αν είναι.

Στη συνέχεια στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής συναντήθηκαν με την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας κα Μαρίνα Φιλιππίδου, τονίζοντας πως στην επόμενη προγραμματική περίοδο θα προωθηθεί μελέτη για την υλικοτεχνική αναβάθμιση του ιδρύματος.

Όπως ανέφερε ο κ. Δαμιανίδης, η επίσκεψή τους έχει συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα, για να ευχηθούν σ’ αυτά τα παιδιά, που ζουν κάτω απ’ αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες.

«Για άλλη μια φορά διαπιστώσαμε το υψηλό επίπεδο των εγκαταστάσεων, αλλά και του προσωπικού και των υπηρεσιών που παρέχονται και θα πρέπει να πω ότι υπάρχει ιδιαίτερη πρόβλεψη στη νέα προγραμματική περίοδο να υπάρξει μια σημαντική βοήθεια αναβάθμισης προς το ίδρυμα, προκειμένου οι υπηρεσίες να ανέλθουν σ’ ακόμη υψηλότερο επίπεδο»

 

Facebook Page

Διαφημιση

Διαφημιση