Επίσημα ο Καδή Ισμέτ δήμαρχος στον Ίασμο

Επίσημα ο Καδή Ισμέτ δήμαρχος στον Ίασμο

897988997

Δεν έκανε τελικά δεκτή το τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ροδόπης την ένσταση του Κυριάκου Αμούντζα κατά του εκλογικού αποτελέσματος και της συμμετοχής του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου ΣαίτΕρντογάν στις εκλογές του Μαΐου.

Ο κ. Αμούτζας ζητούσε με την ένστασή του την επανάληψη των εκλογών στο Δήμο Ιάσμου θεωρώντας πως ο συνδυασμός του κ. Ερντογάν δεν έπρεπε να κατέλθει στις εκλογές λόγω πολλαπλών προβλημάτων με την σύνθεσή του.

Η ένσταση, την οποία συνυπέγραφαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού του κ. Αμούτζαστρεφόταν κατά των Καδή Ισμέτ, επικεφαλή του συνδυασμού«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και  ΣαΐτΕρντογάν, επικεφαλή του συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» και κατά των ανακηρυχθέντωνδημοτικών συμβούλων του Δήμου Ιάσμου, θεωρώντας ότι αφού το πρωτοδικείο «έκοψε» τους υποψηφίους του κ. Ερντογάνστο ψηφοδέλτιο του Ιάσμου, είχε κάνει αλλαγές συμβούλων βγάζοντας τρείς γυναίκες και 2 άνδρες και βάζοντας 4 άνδρες, κάτι το οποίο θεωρεί ότι ήταν παράνομο.

Ο κ. Καδή Ισμέτείχε καταθέσει αντένσταση κατά του κ. Αμούντζα και των λοιπών υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του υπέρ   του   κύρους   της   αριθμ.20/2014   απόφασης  Πολυμ. Πρωτοδικείου   Ροδόπης   αριθ.9/2014   &   16/2014   αποφάσεων  του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης και των αριθ.65/2014 & 78/2014 Πράξεων Προέδρου Πρωτοδικών, ζητώντας ουσιαστικά να αναγνωριστεί το εκλογικό αποτέλεσμα, κάτι που έγινε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Αμούτζας έχει τη δυνατότητα να προσφύγει κατά της απόφασης.

Facebook Page

Διαφημιση

Διαφημιση