Σύντομα οι Δημοπρατήσεις περιπτέρων στην Κομοτηνή

Σύντομα οι Δημοπρατήσεις περιπτέρων στην Κομοτηνή

8908080

Μόνο 52 από τα 77 περίπτερα λειτουργούν στην Κομοτηνή, με τα υπόλοιπα 25 να παραμένουν κλειστά είτε γιατί δεν έχουν ενοικιαστεί είτε γιατί οι δικαιούχοι έχουν αποβιώσει.

 

Για τα κενά περίπτερα, αναμένεται εδώ και καιρό διαγωνισμός για την παραχώρησή τους, όμως αυτός καθυστερεί μέχρι αν ολοκληρωθεί η χωροθέτηση των περιπτέρων που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες ο Δήμος Κομοτηνής.

Στόχος του Δήμου ήταν να αποτυπωθούν όλα τα περίπτερα του Δήμου και οι θέσεις τους, ώστε να ορθολογιστεί η χωροθεσία και η λειτουργία τους, με συγκροτημένη πρόταση για τα περίπτερα στην Κομοτηνή, όσο αφορά τη διατήρηση ή την κατάργηση των υφιστάμενων θέσεων, και αν υπάρχει ανάγκη μετακίνησης αυτών.

Όμως αυτή η χωροθέτηση φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της , αφού πρέπει αν γίνουν διορθώσεις για ελάχιστα περίπτερα, ώστε να ολοκληρωθεί και να προχωρήσει η διαδικασία παραχώρησής τους.

Από το σύνολο των κενωθέντων, το 30% θα παραχωρηθεί σε ΑΜΕΑ, Πολύτεκνους και Πολεμιστές της Κύπρου ενώ το 70% θα δημοπρατηθεί, με τη διαδικασία να αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

 

Facebook Page

Διαφημιση

Διαφημιση