Βεργίνα: Βραβεία επιχειρηματικότητας σε φοιτητές ΔΠΘ

Βεργίνα: Βραβεία επιχειρηματικότητας σε φοιτητές ΔΠΘ

76768686868768Την Τρίτη 05 Μαΐου και ώρα 14:00, θα γίνει στο αμφιθέατρο του 4ου έτους του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ εκδήλωση για την βράβευση των καλύτερων Επιχειρηματικών Σχεδίων που εκπονήθηκαν από τους φοιτητές/τριες στο μάθημα Επιχειρηματικότητα Ι. Στη εκδήλωση αυτή θα έχουμε την χαρά να είναι μαζί μας ο κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος, ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ζυθοποιίας Μακεδονίας - Θράκης Α.Ε. η οποία και χρηματοδοτεί τα βραβεία σε μια πρωτοποριακή και σημαντική για το τμήμα αλλά και για το Πανεπιστήμιό και την περιοχή μας συνεργασία με μια καινοτόμα και ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική βιομηχανία. Ο κ. Πολιτόπουλος θα μιλήσει στους παρευρισκόμενους για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα και την σημασία τους για τους νέους και την χώρα ιδιαίτερα στην περίοδο της κρίσης. Ο κ. Περικλής Γκόγκας, Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος και διδάσκων του μαθήματος της Επιχειρηματικότητας και οι Υποψήφιες Διδάκτορες και βοηθοί στο μάθημα Ευθυμία Χρυσανθίδου και Μαρία Ματθαίου, θα αναφερθούν στην κρίση, την επιχειρηματικότητα και τις προοπτικές των νέων αποφοίτων του τμήματος Οικονομικών Επιστημών. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους φοιτητές.

Τα βραβεία που θα απονεμηθούν είναι:

1. Βραβείο 1ης θέσης από την Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης Α.Ε. και το τμήμα Οικονομικών Επιστημών με χρηματικό έπαθλο €900 για την πρώτη ομάδα.

2. Βραβείο 2ης θέσης από την Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης Α.Ε. και το τμήμα Οικονομικών Επιστημών με χρηματικό έπαθλο €600 για την δεύτερη ομάδα.

3. Βραβείο 3ης θέσης από την Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης Α.Ε. και το τμήμα Οικονομικών Επιστημών με χρηματικό έπαθλο €300 για την τρίτη ομάδα.

Οι δέκα καλύτερες ομάδες που διακρίθηκαν στο μάθημα και οι επιχειρηματικές ιδέες τους

θα ανακοινωθούν στην διάρκεια της εκδήλωσης και θα επιλεγούν οι τρεις παραπάνω για

την βράβευση.