Καλλιτεχνική δημιουργία από το Α΄ ΚΑΠΗ Κομοτηνής

Καλλιτεχνική δημιουργία από το Α΄ ΚΑΠΗ Κομοτηνής

h48hyg5yg45ut4

Τα εγκαίνια της έκθεσης καλλιτεχνικών που λειτουργεί εδώ και  ένα χρόνο  μέσα στο χώρο του 1ου ΚΑΠΗ

4y56u56u56πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για τα μέλη του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία συνέβαλλε μουσικά η χορωδία  «Εύμολπος», πραγματοποιήθηκε και μπαζάαρ με δημιουργίες των μελών του ΚΑΠΗ, οι οποίες καταπλήσσουν με τη ζωντάνια και τη δημιουργικότητα τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα μέλη του ΚΑΠΗ εδώ και χρόνια δημιουργούν στα; πλαίσια των δραστηριοτήτων του, και αυτή η έκθεση φιλοξενεί ένα δείγμα από την παραγωγή αρκετών ετών.

Τη συγκεκριμένη έκθεση επισκέπτονται και μέλη από άλλα ΚΑΠΗ που 56u65u65y56yεπισκέπτονται την Κομοτηνή, όπως και τα μέλη του ΚΑΠΗ Κομοτηνής επισκέπτονται ανάλογες εκθέσεις όταν πηγαίνουν σε άλλες πόλεις, ενώ το ΚΑΠΗ είναι ανοιχτό στην συνεργασία με άλλους φορείς, όπως για παράδειγμα σχολεία, τα οποία θα θελήσουν να επισκεφτούν το χώρο ή και να δημιουργήσουν παράλληλα με τις ομάδες του.

Μάλιστα τα έσοδα του μπαζάαρ θα διατεθούν για την προμήθεια διαφόρων υλικών για να ενισχύσουν τη δημιουργικότητα των μελών του Α΄ ΚΑΠΗ Κομοτηνής.