Η Pharmathen κοντά στα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ

Η Pharmathen κοντά στα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ

090909090909

Η Pharmathen και οι εργαζόμενοι στην Εταιρεία, στηρίζοντας και φέτος την ΦΛΟΓΑ, διοργάνωσαν την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Σπίτι του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Προσφοράς και Αγάπης» - μίας πρωτοβουλίας της Pharmathen όπου εκτός από την Εταιρεία δραστηριοποιούνται και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι για τον σχεδιασμό και υλοποίηση της δράσης προσφοράς - που φέτος λαμβάνει χώρα για τρίτη χρονιά.

Η Πρόεδρος της ΦΛΟΓΑΣ κα Μαρία Τρυφωνίδου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ευχαρίστησε με θερμά λόγια τους εργαζόμενους της Pharmathen: «Ευχαριστούμε τη Διοίκηση και το προσωπικό της Pharmathen που με τόση αγάπη σχεδίασε αυτή τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας. Εδώ και χρόνια, η Pharmathen βρίσκεται δίπλα μας και στηρίζει έμπρακτα και πολλαπλά το έργο μας. Ένα μεγάλο και ειλικρινές “Ευχαριστώ!”».

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Pharmathen κ. Κ. Κοτζιάς, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία των εργαζόμενων της Εταιρείας, τόνισε ότι «Το έργο που έχει εμπνευστεί και υλοποιεί η ΦΛΟΓΑ, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Οι γονείς και τα μέλη του Συλλόγου δίνουν έναν σημαντικό αγώνα για όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποια μορφή καρκίνου. Διοίκηση και εργαζόμενοι στη Pharmathen, επί σειρά ετών, στηρίζουμε με διάφορους τρόπους αυτή την προσπάθεια. Η σημερινή γιορτή για εμάς, είχε ξεκάθαρα έναν σκοπό: να εκφράσουμε εμπράκτως ένα μεγάλο Ευχαριστώ! προς τους μικρούς μας φίλους, για το  μάθημα ζωής που μεταφέρουν μέσα από το δικό τους παράδειγμα».

Η γιορτή περιλάμβανε παιχνίδι και χειροτεχνίες από τους εθελοντές - συνεργάτες του «Παιχνιδαγωγείου» για τους μικρούς φίλους της ΦΛΟΓΑΣ, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές σε ένα πλούσιο γεύμα και πολλά δώρα τα οποία αγόρασαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της Pharmathen από όλη την Αττική, για να τα προσφέρουν σε αυτό τον σκοπό.

Η Pharmathen, ενθαρρύνει και στηρίζει έμπρακτα τον εθελοντισμό και τις πρωτοβουλίες των εργαζομένων της σε δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας και συμβάλλει μέσα από τον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στη «δημιουργία ενός κόσμου που θέλουμε να μεγαλώνουν τα παιδιά μας».