«Ανοχύρωτο» το Κέντρο Υγείας Ιάσμου, θρασεία έφοδος αγνώστων

«Ανοχύρωτο» το Κέντρο Υγείας Ιάσμου, θρασεία έφοδος αγνώστων

54657657567

Συνεχίζονται οι έρευνες που πραγματοποιούν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των 3 αγνώστων οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 18 Σεπτεμβρίου  τις πρώτες πρωινές ώρες, φορώντας κουκούλες  και κρατώντας βαριοπούλα και λοστό, εισήλθαν στο Κέντρο Υγείας Ιάσμου και αφού ακινητοποίησαν τον 56χρονο φύλακα, αφαίρεσαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, που περιείχε δισκία διαφόρων φαρμακευτικών σκευασμάτων, νοσοκομειακά - φαρμακευτικά είδη και το χρηματικό ποσό των 80 Ευρώ.

Όπως τόνισε ο κ. Οδυσσέας Κουτσογιάννης, διευθυντής του Κέντρου Υγείας Ιάσμου,πρόκειται για ένα ιδιαίτερο λυπηρό συμβάν το οποίο έχει αναστατώσει όλους τους εργαζόμενους στο Κέντρο.

Παρόλο που τα μόνα που κλάπηκαν ήταν τα ελάχιστα ναρκωτικά σκευάσματα που κρατούνται στο χρηματοκιβώτιο και τα 80 ευρώ, οι καταστροφές εκτείνονται πέρα από το υλικό, αλλά στο ότι τρομοκράτησαν το ίδιο το προσωπικό, αφού δεν νιώθουν ασφαλείς ούτε οι γιατροί ούτε οι νοσηλεύτριες.

Ο κ. κουτσογιάννης εξέφρασε την άοπψη ότι η κλοπή ήταν προμελετημένη, αφού οι εισβολείς πήγαν κατευθείαν στο χώρο όπου βρήκαν τα φάρμακα, στον οποίο βρίσκονταν μόνο ο θυρωρός τον οποίο ακινητοποίησαν.

Στο κέντρο όμως υπήρχε μια νοσοκόμα, καθώς και ο δύο γιατροί, ένας ειδικευόμενος αλλά και ένας ειδικός γιατρός ο οποίος δεν ήταν υποχρεωμένος να βρίσκεται εντός του κέντρου αλλά είχε μείνει για την ασφάλεια των ασθενών.

Μάλιστα επισήμανε πως στη χειρότερη περίπτωση θα μπορούσε να βρίσκεται μέσα στο κέντρο μόνο μία γυναίκα γιατρός και μία νοσηλεύτρια, αφού το Κέντρο αυτή τη στιγμή λειτουργεί με το ελάχιστο δυνατό καθεστώς τη νύχτα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο κέντρο, τόνισε, σημειώνοντας ότι η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση, όμως θα πρέπει αν ενισχυθεί η ασφάλεια του Κέντρου.

Ο ίδιο θα έρθει σε επαφή με τις αρχές, και με το Δήμαρχο Ιάσμου, ώστε να βρεθεί λύση για την καλύτερη φύλαξη του χώρου, η οποία πλέον έχει γίνει απαραίτητη για την ασφάλεια ασθενών και προσωπικού αλλά και για την συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας.

Κωνσταντίνος Μαρκενδούδης

Facebook Page

Διαφημιση

Διαφημιση