Μετανάστες τέλος για τη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Μετανάστες τέλος για τη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής

metan

Επιχείρηση μεταφοράς των εναπομεινάντων 340 μεταναστών από το Κέντρο κράτησης Κομοτηνής στο ειδικά διαμορφωμένο κέντρο στο Παρανέστι πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, κλείνοντας το μαύρο αυτό κεφάλαιο της Σχολής Αστυφυλάκων.

Η επιχείρηση μεταφοράς τους, που πραγματοποιήθηκε υπό ισχυρή αστυνομική περιφρούρηση, ξεκίνησε στις 7.30 το πρωί, όταν με λεωφορεία και κλούβες μεταφέρθηκαν οι μισοί από τους 340 μετανάστες που είχαν απομείνει στο Κέντρο Κράτησης Κομοτηνής στις νέες εγκαταστάσεις που έχουν κατασκευαστεί στο κέντρο κράτησης Παρανεστίου.

Η πομπή αφού άφησε τους μετανάστες στο Παρανέστι, επέστρεψε στην Κομοτηνή για να παραλάβει τους υπόλοιπους μετανάστες, οι οποίοι εκκένωσαν το χώρο στις 2 το μεσημέρι, αφήνοντας πίσω τους μόνο τις εγκαταστάσεις, που τώρα θα πρέπει τώρα να μετατραπούν πάλι σε κοιτώνες για τη φιλοξενία αστυφυλάκων.

Έτσι θα πρέπει πρώτα να γίνουν ανάλογες επισκευές, να φύγουν οι περιφράξεις τόσο περιμετρικά των κοιτώνων όσο και εντός των εγκαταστάσεων, κάτι που αναμένεται να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Facebook Page

Διαφημιση

Διαφημιση