Αντίο στα Περιφερειακά έδρανα από το Τάκη Χαρίτου, ο οποίος μίλησε για πολιτικό σχολείο και παρακαταθήκη

Αντίο στα Περιφερειακά έδρανα από το Τάκη Χαρίτου, ο οποίος μίλησε για πολιτικό σχολείο και παρακαταθήκη

5676776767

Αντίο στα έδρανα της Περιφέρειας μετά από 3,5 χρόνια είπε ο Περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας κ. Τάκης Χαρίτου, αφού δεν συμμετείχε στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

Όπως σημείωσε, το περιφερειακό συμβούλιο και η περιφερειακή αυτοδιοίκηση ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο της βρέθηκε στη δίνη μιας βαθιάς οικονομικής κρίσης που στην πραγματικότητα αποδυνάμωσε το ρόλο της, απαξίωσε πολλά από τα πλεονεκτήματα που είχε και είχε ως αποτέλεσμα μια τραυματισμένη Αυτοδιοίκηση.

Αποτέλεσμα των πολιτικών ήταν η Περιφέρεια να υποχρεωθεί να κινηθεί στα όρια των σκληρών μνημονιακών πολιτικών και να μετατραπεί σε ιμάντα μεταφοράς σκληρών κυβερνητικών επιλογών, με όποιες θετικές εξάρσεις να οφείλονται στο λαϊκό παράγων και τα κινήματα, τα οποία με την παρουσία τους και τη δράση τους έφεραν φλέγοντα ζητήματα στη συζήτηση, το ρόλο και το έργο του περιφερειακού συμβουλίου.

«Προσωπικά για μένα δεν σας κρύβω ότι ήταν μια εξαιρετική πολιτικήεμπειρία,  ένα πολιτικό σχολειό που πλούτισε περισσότερο τις γνώσεις μου κυρίως γιατί μου έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσω ακόμη πιο βαθιά τα προβλήματα που απασχολούν και την κοινωνία αλλά και όλες τις πλευρές και τις ανάγκες όλης της περιφέρειας και γι αυτό είμαι πολύ πιο βαθιά φωτισμένος μετά από αυτήν την εξέλιξη» σημείωσε.

Αφού ευχήθηκε στην νέα περιφερειακή διοίκηση να βρει την πολιτική δύναμη και την τόλμη να συγκρουστεί με συμφέροντα και κυρίως να είναι εντάξει απέναντι στις δεσμεύσεις που ανέλαβε στους πολίτες, τόνισε πως η παράταξη, στο πρόσωπο του κ. Κώστα Μορφίδη, θα συνεχίσει έχοντας ως παρακαταθήκη ένα σημαντικό έργο που άφησε με την παρουσία του όλα τα προηγούμενα χρόνια.

«Παρακαταθήκη που θα αξιοποιηθεί και βεβαίως μπορεί να δώσει ώθηση πλέον από καινούριες θέσεις με πιο αυξημένο ρόλο με πιο αυξημένη πολική παρουσία έτσι ώστε να ανταποκριθούμε και εμείς στις προσδοκίες της κοινωνίας και όλου βέβαια του λαού της περιοχής» έκλεισε.

 

Facebook Page

Διαφημιση

Διαφημιση