Συνάντηση Μέτιου με Αν. Πρόξενο του Γενικού Προξενείου της Ρωσίας στην Θεσσαλονίκη

Συνάντηση Μέτιου με Αν. Πρόξενο του Γενικού Προξενείου της Ρωσίας στην Θεσσαλονίκη

587G2310 01.AVI

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης είχε την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου ο αναπληρωματικός πρόξενος του Γενικού Προξενείου της Ρωσίας στην Θεσσαλονίκη κ. Νατζάφ Αμπντουλάεφ.

Ο κ. Αμπντουλάεφ βρέθηκε στην Κομοτηνή στα πλαίσια της εξυπηρέτησης των Ρώσων πολιτών της περιοχής μας από το Γενικό Προξενείο, και με την ευκαιρία συναντήθηκε με τον κ. Μέτιο.

Όπως ανέφερε, στόχος της επίσκεψης ήταν να λύσουν τα προβλήματα των Ρώσων πολιτών, οι οποίοι δεν έχουν την ευχέρεια να ταξιδέψουν στο προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα μετά τη διακοπή των συντάξεων που παρέχονταν στους Παλιννοστούντες, το Ρωσικό προξενείο τους εγγράφει στα ειδικά μητρώα του μια φορά τον χρόνο, παραχωρώντας για όσους δικαιούνται σύνταξη για κάθε μήνα.

Από την πλευρά του ο κ. Μέτιος αναφέρθηκε στη συνεργασία των δύο πλευρών, με την παραχώρηση της αίθουσας συνεδριάσεων και τελετών της Π.Ε. Ροδόπης για την εξυπηρέτηση θεμάτων που αφορούν Ρώσους πολίτες που μένουν στην περιοχή μας.

«Υπάρχει μια καλή συνεργασία και μέσω του κ. Κελεσίδη Γιάννη που είναι και ο σύνδεσμός μας με το συγκεκριμένο προξενείο και η συνεργασία είναι καλή και πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί» σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης.