«Κύμα» αποχωρήσεων στον Πανθρακικό

«Κύμα» αποχωρήσεων στον Πανθρακικό

1245880 1Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που φαίνεται πως θα αποτελέσουν παρελθόν από τον Πανθρακικό. Το μόνο σίγουρο, βέβαια, είναι αυτή τη στιγμή ότι δε θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Τσουμάνη, κάτι που δύσκολα θα γίνει και με τους Εμπό, Ηλιάδη, ενώ λογικά θα αποχωρήσει και ο Μανού Μπάλντα.

Από τη μεριά του, ο Σέτι έχει μεν συμβόλαιο, αλλά δύσκολα θα φοράει τη φανέλα των ακριτών και τη νέα σεζόν, καθώς δε βοήθησε από τον Ιανουάριο, όταν αποκτήθηκε. Από εκεί και πέρα, παρά την προσφορά του τα τελευταία 2,5 χρόνια, όλα δείχνουν ότι δε θα παραμείνει... κάτοικος Κομοτηνής ούτε ο Τζάνης, με τον Αθανασιάδη να είναι επίσης προς αποχώρηση.

Ο 22χρονος γκολκίπερ μπορεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016, όμως έχει κλέψει τις εντυπώσεις και κατά πάσα πιθανότατα θα πουληθεί σε άλλη ομάδα, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο πιθανότερος προορισμός του αυτή τη στιγμή. Επίσης, πολύ πιθανό είναι να φύγει και ο Βιγιαφάνε, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Όσον αφορά τους Μπαϊκαρά, Κάσες, Ρομέου, για τους δύο πρώτους είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες για το αν θα ανανεώσουν ή όχι, τη στιγμή που στην ΠΑΕ είναι πρόθυμοι να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια τουλάχιστον για τον Μπαϊκαρά, καθώς αποτελεί έναν από τους πιο παλιούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Αντίθετα, ο Ρομέου φαίνεται ότι θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στον Πανθρακικό, καθώς ο ίδιος επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ενώ και η ΠΑΕ δείχνει πρόθυμη να του προσφέρει τη μία από τις δύο ανανεώσεις που δικαιούται, αφού δεν αδειοδοτήθηκε.

Από την πλευρά τους, οι Παπαγεωργίου, Χρήστου και Λαδάκης πρόλαβαν να ανανεώσουν πριν γίνει αυτό, ώστε να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα της Θράκης. Τέλος, να σημειώσουμε ότι με τη μη αδειοδότηση ο Πανθρακικός έχει δικαίωμα για δύο ανανεώσεις και δύο μεταγραφές παικτών άνω των 24 ετών.

 gazzetta.gr