Σε δεινή βαθμολογική θέση παραμένει ο Πανθρακικός μετά το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης

Σε δεινή βαθμολογική θέση παραμένει ο Πανθρακικός μετά το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης

87687687687686868

Σε δεινή βαθμολογική θέση παραμένει ο Πανθρακικός, που διατήρησε το αήττητο στην Κομοτηνή (τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες) μετά το 1-1 με τον Αστέρα, vroxiαλλά δεν ξεκόλλησε από τη ζώνη του υποβιβασμού, χάνοντας πολλές ευκαιρίες στο φινάλε, με κορυφαία αυτή του Χασομέρη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Από την άλλη, η ομάδα της Τρίπολης συνεχίζει το καλό σερί της (τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια) και διατηρεί τη θέση της στην 5άδα της βαθμολογίας μετά από 14 αγώνες.

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο (μικρές... λίμνες λόγω της βροχής, με την μπάλα να κολλάει) οι δύο ομάδες προσπάθησα -και πολλές φορές τα κατάφεραν- να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο. Σε μια τέτοια φάση, μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, έγινε το 1-0 για τον Πανθρακικό, από τη σέντρα του Ντιγκινί και την σκαστή κεφαλιά του Τζάνη. Ο σκόρερ έφτασε κοντά και στο 2-0, στο 23', αλλά η κόντρα του Σανκαρέ γλίτωσε τον Αστέρα. Και ο Μεχία απείλησε με ωραίο σουτ στο «Γ», με τον Θεοδωρόπουλο να αντιδρά σωστά.

Ο πορτιέρο της Τρίπολης κράτησε λοιπόν το pegasus LARGE t 1041 106440402μηδέν στην άμυνα και έδωσε την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να κυνηγήσουν και να πετύχουν την ισοφάριση. Μάσα (9') και Λούι (29') «τρόμαξαν» τον Αθανασιάδη σε δύο περιπτώσεις και τελικά τον νίκησε ο Γκόιαν, με βολίδα, γράφοντας το 1-1 στο 30'. Στο φινάλε ο Αστέρας είχε ευκαιρίες και για άλλο γκολ, αλλά Μπαράλες (42') και Φερνάντες (45'+) δεν τα κατάφεραν κι έτσι έμεινε το 1-1...

Το δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες το χώρισαν στα... δύο. Μέχρι το 65' ο Αστέρας είχε την κατοχή και αρκετές φορές έφτασε κοντά στο γκολ. Στο 48' ο Παντελιάδης σούταρε λίγο άουτ, στο 57' ο Μάσα τον... αντέγραψε και στο 62' ο Μπαράλες δεν σημάδεψε σωστά με το κεφάλι.

Ο Χασομέρης το έχασε στα... χασομέρια (vds)

Κι ενώ η βροχή δυνάμωνε και η μπάλα σε πολλές περιπτώσεις πρόδιδε τους παίκτες, ο Πανθρακικός ανέβασε στροφές και σε τέσσερις περιπτώσεις άγγιξε, χωρίς αποτέλεσμα, το «τρίποντο». Στο 78' και στο 79' οι Ντιγκινί και Μάσα είχαν αδύναμες προσπάθειες (σουτ και κεφαλιά, αντίστοιχα) από καλή θέση, ενώ στο 83' ο Μπαϊκαρά, ξανά από πλεονεκτική θέση, πλάσαρε άστοχα.

Και φτάσαμε στα... χασομέρια, με τον Χασομέρη, που είχε μπει αλλαγή λίγο νωρίτερα, να είναι ο μοιραίος των γηπεδούχων. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μεχία εκτέλεσε pegasus LARGE t 1041 106440407φάουλ, ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε δύσκολα και έμεινε... εκτός εστίας, αλλά ο Χασομέρης σημάδεψε την εξωτερική και όχι την εσωτερική πλευρά των διχτύων του Αστέρα, αφήνοντας με το... αχ τους οπαδούς του Πανθρακικού.

ΣΚΟΡΕΡ: 8' Τζάνης - 30' Γκόιαν

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης (Ημαθίας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 27' Μέχια, 58' Πασχαλάκης - 21' Παντελιάδης, 30' Σανκαρέ, 45' Κουρμπέλης, 90'+ Γκόιαν

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης (67' Χρήστου), Κάσες (88' Χασομέρης), Παπαγεωργίου, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τσουμάνης (81' Πέρεθ), Λαδάκης, Ποτουρίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Μουνάφο (71' Γιαννιώτας), Τσοκάνης (85' Ζησόπουλος), Κουρμπέλης, Μάσα, Φερνάντες (61΄ Μπακασέτας), Μπαράλες