Οι 15 του ΟΦΗ νίκησαν τους 16 του Πανθρακικού!

Οι 15 του ΟΦΗ νίκησαν τους 16 του Πανθρακικού!

5454354352432423

ΟΦΗ και Πανθρακικός... έβγαλαν την υποχρέωση και οι Κρητικοί, που επικράτησαν μεταξύ συγγενών και φίλων, στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» με 1-0, έγιναν η πρώτη ομάδα που σφράγισε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και θα δώσει το παρών στην κλήρωση της ερχόμενης Παρασκευής.

Ένα παιχνίδι αγγαρεία για τις δύο ομάδες. Οι μεν κρητικοί είχαν 15 παίκτες στην αποστολή, οι Ακρίτες 16 καθώς ο Χοσέ Ρόκα και οι ποδοσφαιριστές του, έχουν το μυαλό τους στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε, ο Ισπανός τεχνικός δεν πήρε καν στο Ηράκλειο οχτώ βασικούς τους: Σερφά, Ποτουρίδη, Εμπόου, Τζάνης, Ιγκορ, Ντιγκινί, Ρομέου, Κάσες τους οποίους ούτε να κουράσει ήθελε, ούτε φυσικά να τους χρησιμοποιήσει ώστε να τους προφυλάξει.

Για την πρόκριση βέβαια, ούτε λόγος. Είχε κριθεί πριν από μία εβδομάδα από το 4-0 στο γήπεδο της Κομοτηνής. Οι δύο ομάδες λοιπόν, αντιμετώπισαν το παιχνίδι σαν… προπόνηση, στην οποία ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια.

Οι Κρητικοί είχαν ευκαιρίες μεταξύ των οποίων και δοκάρι με τον Λαμπρόπουλο στο 5' ενώ ο ίδιος παίκτης επτά λεπτά αργότερα με ατομική προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή, σημείωσε το μοναδικό γκολ του 90λεπτου.

ΣΚΟΡΕΡ: 12' Λαμπρόπουλος

ΔΟΚΑΡΙΑ: 5' Λαμπρόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 2' Μουζαζβίλι, 64' Μανιδάκης - 60' Ηλιάδης

ΟΦΗ: Λόρια, Μπολάκης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μονιάκης (66' Μανιδάκης), Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Ροβίθης, Μεραμπασβίλι (35' λ.τρ. Κουτσιανικούλης), Λαμπρόπουλος (75' Τζορτζ), Μαραθιανός

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ζδράβος, Παπαγεωργίου (69' Μελίσσης), Μουζασβίλι, Φραγκούλης, Μπαλντά (87' Στόγιος), Ψάλτης, Ηλιάδης, Χασομέρης (69' Μεχία), Γκουτσίδης, Ροτζέριο