Δήμος Κομοτηνής: Εξωτερικός σύμβουλος για το δρόμο Συμβόλων

Δήμος Κομοτηνής: Εξωτερικός σύμβουλος για το δρόμο Συμβόλων

0980879798

«Γόρδιο Δεσμό» χαρακτήρισε ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Κομοτηνής κ. Δημοσθένης Τακάς το θέμα του ημιτελή δρόμου των Συμβόλων κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης 26 Αυγούστου, στην οποία συζητήθηκε το θέμα της παροχής γνωμοδότησης με ανάθεση σε δικηγορικό γραφείο, αναφορικά με την επιλογή από πλευράς Δήμου των νόμιμων και πλέον καταλληλότερων για λόγους δημοσίου συμφέροντος χειρισμών, για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου: «Βελτίωση Οδικής Σύνδεσης Κομοτηνής- Συμβόλων»

Να υπενθυμίσουμε ότι το θέμα του δρόμου είχε προκαλέσει ένταση σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο μεταξύ του Δημάρχου κ. Γιώργου Πετρίδη και του επικεφαλή της παράταξης του «Σπάρτακου» κ. Νεκτάριου Δαπέργολα, αφού το έργο παραμένει στάσιμο για πάρα πολύ καιρό.

Όπως σημείωσε ο κ. Πετρίδης οι νομικές απόψεις εντός του Δήμου Κομοτηνής διίστανται για το θέμα και αν μπορεί αν συνεχιστεί, για αυτό και θα ανατεθεί σε εξωτερικό δικηγορικό γραφείο η παροχή γνωμοδότησης, η οποία θα κατατεθεί το συντομότερο δυνατό στο Δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής ώστε αυτό να λάβει μια απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι.

Τη γνωμοδότηση θα παράσχει το δικηγορικό γραφείο του απερχόμενου Πρύτανη του ΔΠΘ κ. Κωνσταντίνου Ρέμελη, το οποίο έχει εμπειρία σε αυτά τα ζητήματα

Facebook Page

Διαφημιση

Διαφημιση