Ε… ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΤΕ!!!

Ε… ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΤΕ!!!

baner liourtaΕ… ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΤΕ!!!

Την περασμένη εβδομάδα γίνανε οι αλλαγές (ξήλωμα) σε διαφορά πρόσωπα και έτσι «αποκαταστάθηκε» η δημοκρατία μας για μια ακόμα φορά…

Το φύγε εσύ, έλα εσύ, λειτούργησε σε όλο του το μεγαλείο.

Ξεκινώντας από τον διοικητή του νοσοκομείο Κώστα Ναλμπάντη που αντικαταστάθηκε όχι γιατί δεν ήταν άριστος αλλά γιατί δεν ήταν αρεστός!!!

Θα μου πείτε το ίδιο είχε γίνει και με τον ίδιο πριν λίγο καιρό, αντικατέστησε πάλι έναν άριστο (Ηρακλής Χατζηνέστορος) γιατί δεν ήταν αρεστός!!!

Ε όχι ρε παιδιά δεν συμφωνώ με αυτά, κακό είναι; Το ίδιο συνέβη και στον συνδικαλισμό και συγκεκριμένα στην ομοσπονδία επαγγελματιών.

Ξηλώθηκαν δυο άριστα και πλήρως καταρτισμένα άτομα με δυο αμφιβόλου δραστηριότητας και «ατζαμήδες»…

Το θέμα όλο για μια ακόμα φορά ήταν να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Και γιατί το λέω αυτό;

Ενώ στην Αναπτυξιακή είχαμε έναν πρόεδρο που προερχόταν από την Ομοσπονδία (Μιχάλης Βεζυριαννίδης), τον ξηλώσανε (όχι γιατί δεν ήταν άριστος αλλά γιατί δεν είναι αρεστός), με αποτέλεσμα σήμερα να είναι πρόεδρος ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μέτιος (καθ’ όλα άξιος, δεν λέω…) και το μέλος από το Δ/Σ της Ομοσπονδίας ένα απλό μέλος στο Δ/Σ της Αναπτυξιακής. Δηλαδή, είχαμε πρόεδρο, τώρα έχουμε έναν απλό σύμβουλο, ή καλύτερα, όπως το λέει ο λαός μας, «από δήμαρχος κλητήρας»!!!

Και το δεύτερο ξήλωμα έγινε από την επιτροπή του ΙΚΑ όπου ήταν ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Αργύρης Αργυρόπουλος με έναν επίσης «ατζαμή» και που κάποιοι φαντάστηκαν ότι πάνε να πάρουν μέρος στο 15μελες του δημοτικού… χωρίς καν να σκεφτούν ότι σ αυτή την επιτροπή πρέπει να έχεις αρ@#@ια γιατί έχεις να κάνεις με όλη την κρατική και άδικη για τους επαγγελματίες γραφειοκρατία…

Ε ναι λοιπόν με αυτές τις ταχτικές δεν θα γίνουμε ποτέ κράτος… Πάντα θα βολεύονται οι αρεστοί και ποτέ οι άριστοι.

Χαλάλι σας αυτό το σύστημα, εγώ δεν θα πάρω…    

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ…

Συζητώντας προχθές με φίλους ένοικους των μπανγκαλόου στο Φανάρι, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι…

Όλα τα έσοδα του δήμου είναι ανταποδοτικά στους δημότες, του κάθε δήμου.

Έτσι είναι;

Και αν είναι έτσι, πάλι, καταλήξαμε ότι οι ένοικοι των μπανγκαλόου δεν έχουν καμιά ανταποδοτικότητα έως σήμερα, όχι από την σημερινή δημοτική αρχή αλλά σχεδόν από καμιά, αν και είναι ένα σοβαρό έσοδο για το δήμο μας!!!

Και πιστεύουμε ότι το αίτημα μας είναι μηδαμινής αξίας για το δήμο και μάλλον θα μας κάνετε την χάρη να μας το ικανοποιήσετε!!!

Θέλουμε λοιπόν δήμαρχε να μας βάλετε «εάν είναι δυνατόν» (που είναι) για δυο μήνες στα μπανγκαλόου  Wi Fi, μια κεραία για να έχουμε για δυο μήνες internet.

Μιας και όπως ξέρετε στις μέρες μας έχει γίνει «απαραίτητο» τόσο στους μεγάλους και άλλο τόσο στους μικρούς και στα παιδιά, και το έξοδο για τον κάθε ένα ξεχωριστά είναι πολύ μεγάλο εν αντίθεση για το ομαδικό για τον δήμο, το έξοδο είναι ελάχιστο… Περιμένουμε λοιπόν να μας κάνετε την χάρη, και γι αυτό εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε. 

Οι 75 σχεδόν ένοικοι των μπανγκαλόου…