Επίσκεψη στην INTERPLAST Κομοτηνής από Τρικαλινούς υδραυλικούς

Επίσκεψη στην INTERPLAST Κομοτηνής από Τρικαλινούς υδραυλικούς

0 999898908908

Στο εργοστάσιο 40.000τ.μ.της INTERPLAST, στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής βρέθηκαν στις 6 και 7 Μαρτίου 44 μέλη του Σύνδεσμος Υδραυλικών Ν. Τρικάλων κ΄ Περιχώρων στα πλαίσια εξορμήσεων που πραγματοποιούν.

Η Εταιρία, με εμπορική δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό παράγει πλαστικούς σωλήνες και εξαρτήματα υψηλών προδιαγραφών που βρίσκουν εφαρμογή σε εγκαταστάσεις ύδρευσης, θέρμανσης και αποχέτευσης, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα στους τομείς της οικοδομής, των τεχνικών έργων και των Βιομηχανικών  εγκαταστάσεων. Σκοπός της Εταιρίας είναι να σχεδιάζει, να αναπτύσσεται  και να διαθέτει στην αγορά προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης κατασκευής και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, δημιουργώντας σχέση εμπιστοσύνης με τον τεχνικό κόσμο και το καταναλωτικό κοινό.

Στους τεράστιους χώρους της υπερσύχρονης εργοστασιακής   μονάδας ξεναγήθηκαν από τον ιδιοκτήτη κ. Τάσο Ριζόπουλο και στελέχη της INTERPLAST.

Οι Τρικαλινοί Υδραυλικοί είχαν την ευκαιρία να δουν όλα τα στάδια της πλήρους αυτοτοποιημένης  παραγωγής, με ποιους τρόπους διασφαλίζεται η αντοχή των υλικών, πως λαμβάνεται η πρώτη ύλη, πώς επεξεργάζεται κ.λ.π.

Ακολούθησε, σε ειδική αίθουσα, γενική ενημέρωση για της παραγωγικές δράσεις των Βιομηχανικών Μονάδων της  Εταιρίας  (Κομοτηνή και Μενίδι) για την ενδοδαπέδια θέρμανση – ψύξη, την πιστοποίηση υλικού κ.α.

Ενδιάμεσα παρατέθηκε δείπνο προς τιμήν της Τρικαλινής αποστολής, σε γνωστό εστιατόριο. Εκεί συναντήθηκαν με τον πρώην πρωτοσύγκελο της Ι.Μ. Τρίκκης κ΄ Σταγών κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος διακόνησε, περισσότερο από 10ετία, την Μητρόπολη μας   αναπτύσσοντας πολυσχιδές πνευματικό έργο. Σήμερα, είναι Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής και εξακολουθεί την πολύπλευρη προσφορά του στην Ελλαδική Εκκλησία.