Την Ετήσια Γενική συνέλευσή του πραγματοποίησε την Κυριακή ο Σύλλογος Πατεράδων Μαρώνειας-Σαπών

Την Ετήσια Γενική συνέλευσή του πραγματοποίησε την Κυριακή ο Σύλλογος Πατεράδων Μαρώνειας-Σαπών

435435345435

Την ετήσια Γενική συνέλευσή του πραγματοποίησε την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ξυλαγανής ο Σύλλογος Πατεράδων Μαρώνειας-Σαπών.

43543535433535Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μουζαλιώτης πραγματοποίησε τον ετήσιο απολογισμό του κοινωφελούς έργου και των δωρεών του Συλλόγου, ενώ το μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής κ. Δαλακλίδης παρουσίασε τα στοιχεία από τον οικονομικό έλεγχο που διενεργήθηκε τις προηγούμενες μέρες, με το σώμα της Γενικής Συνέλευσηςνα εγκρίνουν ομόφωνα τα πεπραγμένα.

Στη συνέχεια κατατέθηκαν προτάσεις των μελών για την διεύρυνση των δράσεων του Συλλόγου οι οποίες θα συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τη συνέλευση ακολούθησε η κοπή της πίτας του Συλλόγου και η απονομή των δώρων των τυχερών που βρήκαν το "φλουρί".

Το δώρο για τον τυχερό κ. Κώστα Δαλακλίδη ήταν μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Στη συνέχεια τα μέλη δεξιώθηκαν με κεράσματα, ποτά και τα καλαμπούρια και τα μασάλια έδιναν και έπαιρναν στα "πηγαδάκια" που δημιουργήθηκαν από τις εύθυμες παρέες.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος κ Μεραχτσάκης και ο Τοπικός Πρόεδρος Ξυλαγανής κ. Πουλαράκης.

Επόμενη εκδήλωση του δραστήριου Συλλόγου Πατεράδων είναι ο Ετήσιος Χορός 2015 που θα πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 το βράδυ στο Ξενοδοχείο Chris & Eve.