Τι είναι τα Mobile Applications;

Τι είναι τα Mobile Applications;

590 25051be16f0c889dc74b9fc69480f46d-480x250

Οι εφαρμογές (applications ή apps) είναι λογισμικό που μπορείτε να κατεβάσετε για να το τρέξετε στο διαδίκτυο, σε κινητά και σ’ άλλες ηλεκτρονικές συσκευές (tablets).

Κατασκευασμένες από δημιουργούς λογισμικού, οι εφαρμογές κατατάσσονται σε γενικές γραμμές σε τρεις κατηγορίες: Χρήσιμες εφαρμογές (π.χ. μια μετεωρολογική εφαρμογή που προσδιορίζει τη θέση σας και σας παρέχει πρόγνωση καιρού), ψυχαγωγικές εφαρμογές (π.χ. ένα παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε στο κινητό σας), εμπορικές εφαρμογές (π.χ. εταιρική παρουσίαση επιχείρησης, αγορά μέσω eshop από το περιβάλλον της εφαρμογής)

Μπορεί κανείς να κατεβάσει εφαρμογές από διάφορα διαδικτυακά καταστήματα εφαρμογών (π.χ App Store, Google Play κ.α.) εξαρτάται από το λειτουργικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί η εφαρμογή (π.χ iOS, Android κ.α.)

Μπορεί οι τιμές τους να ποικίλλουν. Κάποιες εφαρμογές μπορεί να είναι δωρεάν, ενώ για άλλες θα πρέπει να πληρώσεις.

Επειδή είναι τόσες οι διαθέσιμες εφαρμογές τώρα, συχνά κατατάσσονται σε κατηγορίες μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, σε τομείς όπως η Ψυχαγωγία, τα Παιχνίδια, η Μουσική, οι Αγορές, η Κοινωνική Δικτύωση, ο Αθλητισμός και τα Ταξίδια.

Τα Mobile Applications είναι ο πιο ανερχόμενος τρόπος, για τους χρήστες Mobile συσκευών, να αποκτούν απευθείας πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο στο Internet, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν τον Web Browser τους.

Παράλληλα, ένα Mobile App είναι ένα νέο είδος Website! Είναι ο νέος - και πολύ αποτελεσματικός - τρόπος κάθε πιθανός πελάτης σας να μάθει, να επικοινωνήσει και να αλληλεπιδράσει με την επιχείρησής σας μέσω του Internet.

H μια στατιστική μετά την άλλη δείχνει ότι οι Mobile επισκέπτες που έρχονται σε επαφή μέσω του Mobile App έχουν 2 με 3 φορές περισσότερες πιθανότητες να γίνουν σταθεροί χρήστες της εφαρμογής!

Η FOCUS-ON GROUP κατασκευάζει εφαρμογές Android, IPhone (native εφαρμογές, custom εφαρμογές), σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα και βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

focus-on.gr

Facebook Page

Διαφημιση

Διαφημιση