Διαμαρτυρία για τις διακοπές ρεύματος από το ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης στη ΔΕΗ

Διαμαρτυρία για τις διακοπές ρεύματος από το ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης στη ΔΕΗ

df34rt45te

Την αντίθεση τους στις διακοπές ρεύματος σε καταναλωτές εξέφρασαν την Τρίτη 21 Οκτωβρίου τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης πραγματοποιώντας διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην Κομοτηνή.

Όπως σημείωσε ο γραμματέας της ΝΕ Ροδόπης κ. Σταμάτης Σακελίων, καταναλωτές που μπορεί να μην έχουν πληρώσει ένα ή δύο λογαριασμούς, λόγω της οικονομικής συμπίεσης εξαιτίας της κρίσης, βλέπουν το ρεύμα τους να κόβεται, και σε όλη τη χώρα έχουμε φτάσει στις 300.000 οικογένειες να έχουν πρόβλημα με το ρεύμα.

Από την άλλη στη ΔΕΗ χρωστούν πολλά λεφτά, όμως θεωρεί πως η πλειοψηφία αυτών που χρωστούν δεν έχουν να πληρώσουν.

Για αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης τονίζει πως κανένας συμπολίτης μας δεν θα πρέπει να μένει χωρίς ρεύμα, με τον κ. Σακελίων να υπενθυμίζει ότι στην ΔΕΘ ο πρόεδρο του κόμματος υποσχέθηκε πως με την κυβέρνηση της Αριστεράς 300.000 οικογένειες που βρίσκονται στο όριο της φτώχειας, στερούμενες βασικών λειτουργιών, θα έχουν δωρεάν ρεύμα μέχρι τις 3600 κιλοβατώρες το χρόνο.

«Μας κατηγόρησε η Κυβέρνηση για παροχολογία, εμείς απαντάμε, είναι αυτό παροχολογία, ή παροχολογία στους φίλους τους είναι τα δώρα που κάνει η κυβέρνηση στις τράπεζες και τα συστημικά κανάλια και τους επαγγελματίες φίλους»

Ο κ. Σακελίων μίλησε για καταγγελίες προς το ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης ότι η ΔΕΗ προχωρά σε διακοπές ρεύματος, εξαιτίας της αδυναμίας πληρωμής, και με αυτή τη διαμαρτυρία θέλουν να δείξουν ότι η επιχείρηση οφείλει, σε ανθρώπους που δεν μπορούν να πληρώσουν να επανασυνδέσει το ρεύμα, ως βασική ανάγκη.

Κωνσταντίνος Μαρκενδούδης

Facebook Page

Διαφημιση

Διαφημιση