Διαγραφή Παναγιώτη Σγουρίδη από το ΠΑΣΟΚ μετά τη “μεταγραφή” του στους ΑΝΕΛ

Διαγραφή Παναγιώτη Σγουρίδη από το ΠΑΣΟΚ μετά τη “μεταγραφή” του στους ΑΝΕΛ

9878970

Την πόρτα της εξόδου από το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο θήτευσε επί σειρά ετών, δείχνει η Ν.Ε. του κόμματος στην Ξάνθη στο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτη Σγουρίδη, μετά και τη μεταγραφή του τελευταίου στο κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. 
Όπως είναι γνωστό την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε και επισήμως η ενσωμάτωση του κ. Σγουρίδη στους ΑΝΕΛ καθώς συμπεριελήφθη στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος ενώ η συμφωνία του ίδιου με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ κ. Πάνο Καμμένο επισημοποιήθηκε με την κάθοδο του κ. Σγουρίδη στην Αθήνα την περασμένη Δευτέρα. 
 
Ωστόσο όπως ήταν φυσικό και παρά την μακρόχρονη παρουσία του κ. Σγουρίδη στο ΠΑΣΟΚ (20 χρόνια βουλευτής ΠΑΣΟΚ και 11 χρόνια αντιπρόεδρος της Βουλής, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος στην προσωπική του ιστοσελίδα) αμέσως μετά την επίσημη πλέον μεταγραφή του στον ΑΝΕΛ η Ν.Ε. του κόμματος στην Ξάνθη προχώρησε σε όλες τις ενέργειες για τη διαγραφή του. Έτσι ομοφώνως αποφασίστηκε να προταθεί κεντρικά η διαγραφή του κ. Σγουρίδη από τα μητρώα του ΠΑΣΟΚ καθώς θεωρείται πλέον ξένο σώμα. 
 
Άξιο αναφοράς το γεγονός πως η μεταπήδηση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο κίνημα των ΑΝΕΛ προκάλεσε έντονους κραδασμούς στα τοπικά θεμέλια των ΑΝΕΛ στην Ξάνθη καθώς εκφράστηκαν ποικιλότροπες αντιδράσεις οι οποίες έφτασαν μέχρι και τον ίδιο τον κ. Καμμένο, ενώ οι εξελίξεις δρομολογούνται ραγδαίες για την μετέπειτα πορεία του κινήματος στην περιοχή. 
thrakitoday.com

Facebook Page

Διαφημιση

Διαφημιση