Ακόμα ενεργοί οι απόστρατοι των σωμάτων ασφαλείας στη Ροδόπη

Ακόμα ενεργοί οι απόστρατοι των σωμάτων ασφαλείας στη Ροδόπη

appo1

Ενημερωτική συγκέντρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους απόστρατους των Σωμάτων Ασφαλείας πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Αποστράτων

appo2Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης, την Δευτέρα 2 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Στην εκδήλωση, στην οποία παρέστη και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Αποστράτων Αξιωματικών  Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α) κ. Ευάγγελος Χριστακόπουλος, συζητήθηκαν τόσο τοπικά όσο και γενικά τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους απόστρατους, με έμφαση στα συνταξιοδοτικά, τα ασφαλιστικά και του κλάδου υγείας.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ιωάννης Τσαβδαρτζής, τα μέλη τους θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν appo3για όποια θέματα τους απασχολούν.

Ένα από αυτά είναι η απόφαση του ΣτΕ για τις μισθολογικές περικοπές τις οποίες θα πρέπει να επιστρέψει η κυβέρνηση, η οποία όμως έχει γίνει μόνο κατά 50% και πλέον έχουν προκύψει πολλά θέματα και πολλά ερωτήματα.

«Σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα που έγινε μετά τις εκλογές τον Νοέμβριο, το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο, θα αναφερθεί και στα τοπικά θέματα, προκειμένου ο Σύλλογος να αποκτήσει μια δυναμική και βοηθήσει και την Ομοσπονδία στην κατεύθυνση της υλοποίησης των θεμάτων» σημείωσε ο κ. Τσαβδαρτζής.

Από την πλευρά του ο κ. Χριστακόπουλος σημείωσε πως αποτελεί τιμή για αυτόν η παρουσία του στην Κομοτηνής, σε ένα από τα ιδιαίτερα δραστήρια σωματεία πανελλαδικά.

Άλλωστε σε όποιο σωματείο επισκέπτεται ανά την Ελλάδα, ενημερώνει τα μέλη του

σχετικά με οικονομικά ζητήματα, ασφαλιστικά, διεκδίκησης, με θέματα συμμετοχής.

«Θεωρώ και πιστεύω ότι η Αστυνομία είναι μέλος της κοινωνίας μας, έχουμε δεσμεύσεις απέναντι στους συναδέλφους και ταυτόχρονα η νέα κυβέρνηση έχει δεσμεύσεις απέναντι σε μας» σημείωσε, τονίζοντας πως οι προεκλογικές της εξαγγελίες τους είχαν βρει σύμφωνους, και περιμένουν τώρα να τις υλοποιήσουν, αφού πλέον δεν πρόκειται για καθαρά θέμα οικονομικών, αλλά αξιοπρέπειας και τιμής.

«Στόχος μας είναι, να υψώσουμε το ηθικό των Αστυνομικών, να σταματήσουμε τον αυτοματισμό ότι είμαστε ξεχωριστό κομμάτι της κοινωνίας, συμμετέχουμε στην κοινωνία, είμαστε μέλη της, και ότι έχουν υποστεί όλες οι άλλες κοινωνικές ομάδες, τις έχουμε υποστεί εμείς σε μεγαλύτερο βαθμό» σημείωσε, παραμένοντας όμως πρωτοπόροι και αλληλέγγυοι των κοινωνικών ομάδων, πιστοί στο καθήκον τους γιατί πιστεύει πως ο αλτρουισμός και η αλληλεγγύη είναι προσόν του Αστυνομικού είτε είναι στην ενέργεια, είτε είναι στην αποστρατεία.

Facebook Page

Διαφημιση

Διαφημιση