Πανθρακικός: Παράπονα και… τελικός

Πανθρακικός: Παράπονα και… τελικός

eafa98492b6497eb81eecf9c81de323b LΟ Πανθρακικός έχει αρκετά παράπονα από τη διαιτησία στο Περιστέρι, αλλά δεν έχει χρόνο για… δάκρυα καθώς υπάρχει ο «τελικός» της Τετάρτης (18/03) στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο Μάνουελ Ρόκα είχε αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Ανδρέα Παππά στο παιχνίδι του Περιστερίου με τον Ατρόμητο. Βέβαια, ο τεχνικός του Πανθρακικού είχε κι αρκετά παράπονα κι από την απόδοση παικτών-κλειδιά για την ομάδα της Κομοτηνής, αφού δεν έχουν βοηθήσει στα τελευταία κρίσιμα ματς. Αυτό που θέλει πλέον ο Ισπανός κόουτς, είναι να συγκεντρωθούν άπαντες στα επόμενα παιχνίδια έτσι ώστε να καταφέρει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Ρόκα προσπαθεί να «φτιάξει» τους παίκτες του για το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, την Τετάρτη (18/03), έτσι ώστε να παρουσιαστεί ο Πανθρακικός πανέτοιμος για τη νίκη. Στο εν λόγω ματς ο Ρόκα δεν αναμένεται να έχει νέα προβλήματα, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Λαδάκη και Σερφά που έχουν χάσει αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμού.

Facebook Page

Διαφημιση

Διαφημιση