1ος στην Ελλάδα ο «μικρός» του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιάννης Παπαδόπουλος

1ος στην Ελλάδα ο «μικρός» του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιάννης Παπαδόπουλος

84020Περίμενε το 13ο Αξιολογημένο Τουρνουά της Ομοσπονδίας Πινγκ–Πονγκ, της Αθλητικής Ένωσης "Αθηνά" Μαγκουφάνας 2015, που έγινε στην Πεύκη Αττικής, ο αθλητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ιωάννης-Αρσένιος Παπαδόπουλος  και αγωνίστηκε στον τελικό της κατηγορίας των παμπαίδων και κέρδισε δύσκολα με 3-2 τον Ιάκωβο Αϊβατίδη (Νο 3 R.L.) της Μακάμπι, που αγωνίστηκε για 7η φορά σε τελικό...

Ο Ιωάννης-Αρσένιος Παπαδόπουλος ξεκίνησε εύκολα τον τελικό με 11-5 και 11-4 αλλά με αντεπίθεση ο Αϊβατίδης κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 τα σετ, αλλά μέχρι εκεί, το πείσμα και η θέληση του Γιάννη για την πρωτιά του έδωσε «φτερά» και καθάρισε το κρίσιμο σετ με 11-6 και έφερε το χρυσό μετάλλιο στην Αλεξανδρούπολη.

Βέβαια για να παίξει στον τελικό έδωσε δύσκολα παιχνίδια, στον ημιτελικό με τον Αλέξανδρο Μαργαρίτη (Νο 2 R.L.) των Φοινίκων Πάτρας με 3-0, στον προημιτελικό με τον Σωκράτη Γιαννούτσο του Α.Ο. Νέου Φαλήρου με 3-2 (ανατροπή) και με την τεχνική καθοδήγηση του αθλητή του Εθνικού, Παύλου Τελόπουλου, κατάφερε αυτό που κανένας Θρακιώτης αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης μέχρι τώρα δεν κατάφερε, να κερδίσει την 1η Θέση σε Αξιολογημένο Τουρνουά της Ομοσπονδίας, αναδεικνύοντας έτσι την σοβαρή δουλειά που γίνεται στον Εθνικό και ειδικά από τον προπονητή του Ανδρέα Νικολακάκη. (Στα κορίτσια δύο κύπελλα έχει φέρει η Θεοδώρα Βασιλειάδου του Εθνικού).


Για την ιστορία το τουρνουά έγινε στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Πεύκης και συνολικά αγωνίσθηκαν 199 αγόρια και κορίτσια, 42 στην κατηγορία των παμπαίδων. Η δυσκολία των αγώνων με την συμμετοχή των αθλητών της Αθήνας φαίνεται και από τα μετάλλια καθώς μόνο 4 από τα 24 πήγαν εκτός Αθηνών. Η Διοίκηση του τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Εθνικού συγχαίρει τον Γιάννη Παπαδόπουλο για τη νέα μεγάλη επιτυχία του και του εύχεται να συνεχίσει για ακόμη μεγαλύτερες. 

Πηγή: http://www.alexpolisonline.com/2015/03/1_18.html#ixzz3UlMjY3eX 
Alexandroupoli Online 

Facebook Page

Διαφημιση

Διαφημιση