Η νέα ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ συνεδρίασε για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη

Η νέα ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ συνεδρίασε για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη
segasΗ νέα ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν.Μακ.Θράκης συνεδρίασε για πρώτη φορά στην Αλεξ/πολη, με θέματα τις αθλητικές υποδομές του στίβου.
 
Με ουσιαστικές προτάσεις επίλυσης των προβλημάτων των αθλητικών εγκαταστάσεων του στίβου της Αλεξ/πολης, συνεδρίασε ο τοπικός ΣΕΓΑΣ, με την διευρυμένη του πια μορφή (Αν.Μακεδονία και Θράκη, μαζί με Σέρρες).
Στο ρόλο του οικοδεσπότη ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ, Κώστας Πατερόπουλος, παρουσίασε την κατάσταση που βρίσκεται ο κλασσικός αθλητισμός στην Αλεξ/πολη, τις προοπτικές του και τα ανοιχτά του θέματα, παρουσία και του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου, για θέματα αθλητισμού, Γιάννη Βαταμίδη.
Καταγράφηκαν αναλυτικά τα προβλήματα του σταδίου Φώτης Κοσμάς, ιδιαίτερα αυτά του προπονητηρίου στίβου καθώς και οι τρόποι επίλυσης τους. Ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου, έδειξε να γνωρίζει τα προβλήματα, απάντησε σε όλες τις προτάσεις που άκουσε και έδωσε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα επίλυσης τους.
Στην συνάντηση παρεβρέθηκαν και εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης του Δήμου, ο Παύλος Μιχαηλίδης από την ΑΝΑΣΑ και η κ.Δραμανίδου από τη Λαϊκή Συσπείρωση.
Παραβρέθηκε το μέλος του κεντρικού ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λιούμπας, ο οποίος και παρουσίασε τις εξελίξεις του αγωνιστικού στίβου τοπικά και Πανελλαδικά.
Τέλος ο Πρόεδρος της νέας ΕΑΣ Πασχάλης Μπούμπας, αναφέρθηκε στην συνεργασία μεταξύ σωματείων και γειτονικών πόλεων που δίνει η νέα ένωση και στην προοπτική για ανάληψη μεγάλων αγώνων από την Αλεξ/πολη και τα οφέλη τους.