Τις νέες μεταγραφές, αλλά και τη νέα αθλητική περιβολή με τους χορηγούς της ομάδας παρουσίασε ο Θράκας Ιππέας

Τις νέες μεταγραφές, αλλά και τη νέα αθλητική περιβολή με τους χορηγούς της ομάδας παρουσίασε ο Θράκας Ιππέας

ip1

Η επίσημη παρουσίαση των νέων αθλητών του Π.Σ.Κ. Θράκα Ιππέα, η παρουσίαση της νέας αθλητικής περιβολής για την επερχόμενη αγωνιστική

ip2περίοδο και των νέων χορηγών της ομάδας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου.

Ο Σύλλογος εισέρχεται σε αυτή τη χρονιά με μεταγραφές που έχουν στόχο να ενισχύσουν το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου, ώστε αυτό να αποτελέσει παράδειγμα για τις ακαδημίες, οι οποίες ελπίζει ότι θα γίνουν φυτώριο για νεά ταλέντα.

Αγωνιστικό τμήμα υπόδειγμα για τις ακαδημίες

Το αγωνιστικό τμήμα και τους στόχους της χρονιάς παρουσίασε ο Team Manager του Συλλόγου κ. Γιάννης Ταμουρίδης, ο οποίος τόνισε πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια να συγκεντρώσει τα βλέμματα της περιοχής, τη στιγμή που πρόκειται για μια νεοσύστατη ομάδα.

Παρόλα αυτά γίνονται κινήσεις ενίσχυσης, με τις μεταγραφές αθλητών, κυρίως στο αντρικό κομμάτι, με αθλητές που έχουν υπάρξει στο παρελθόν πρωταθλητές Βορείου Ελλάδας και έχουν αποδείξει πως έχουν ανεβασμένο επίπεδο και μπορούν να αποτελέσουν βιτρίνα για το σύλλογο, ο οποίος επιθυμεί να αποτελέσει φυτώριο για νέα ταλέντα.

Οι νέες μεταγραφές είναι ο Αλέξανδρος Ιορδανίδης, πρώην πρωταθλητής Βορείου Ελλάδος σε Ορεινή Ποδηλασία και Ποδηλασία Δρόμου, ο Βασίλης Μπουγιόνης, ο Κώστας Σιωπίδης, ο Σάκης Καβουρτσικλής, και ο Σωτήρης Μαλάτος, οι οποίοι παρουσιάστηκαν κατά την εκδήλωση, ενώ αναφορά έγινε στο Γιάννη Διαμαντη και τρείς αθλητές από την Καλαμάτα που θα ενισχύσουν το Θράκα Ιππέα στο κομμάτι του δρόμου.

Όπως σημείωσε ο κ. Ταμουρίδης, έχοντας υπάρξει μέλος πολλών ομάδων παλιότερα, η προσπάθεια των μελών του συλλόγου και η συμπαράσταση από την πόλη, θα την αναδείξουν στις πρώτες θέσεις τόσο στη Βόρεια όσο και όλη την Ελλάδα.

Σημαντικό επίπεδο οργάνωσης

Ο πρόεδρος του Θράκα Ιππέα κ. Κυριάκος Γκογκότσης σημείωσε πως το ζήτημα των πηγών χρηματοδότησης κάποιου συλλόγου ή ομάδων, συνδέεται ευθέως με το επίπεδο οργάνωσης, και αυτή ήταν η πρώτη σκέψη των μελών του Θράκα Ιππέα που ξεκίνησαν την επαναδιοργάνωση του συλλόγου πριν από 1,5 χρόνια.

«Ξέραμε ότι πρέπει να το φέρουμε σε κάποιο επίπεδο ώστε να μπορέσουμε να προσελκύσουμε χορηγίες ως αμφίδρομους κοινωνικούς δεσμούς που στηρίζονται στην αρχή της υγιούς και αμοιβαίας επωφελούς σχέσης ανταποδοτικότητας» σημείωσε.

Για αυτό και ο σύλλογος οργάνωσε τα αγωνιστικά τμήματα, τις ακαδημίες και το αστικό του τμήμα, ανέπτυξε δράσεις σε  τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο, ώστε η εικόνα που θα έβγαινε προς τα έξω να είναι θελκτική.

Σημαντικός παράγοντας για την προσέλκυση των χορηγών είναι η προσπάθεια που έγινε το προηγούμενο διάστημα, σημείωσε ο κ.  Γκογκότσης, τονίζοντας πως βρέθηκαν χορηγοί που συνάδουν με το πνεύμα ενός Αθλητικού συλλόγου.

Έτσι μεγάλος χορηγός είναι το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής, με τα οποία συνδέθηκαν με την ιδέα της βιώσιμης κινητικότητας, έχοντας υπόσχεση για μια τριετή ανταποδοτική σχέση με το σύλλογο.

Από εκεί και πέρα χορηγοί του συλλόγου είναι για ακόμη μια χρονιά το Πολυδύναμο Φροντιστήριο, το Γυμναστήριο ActionClub που έχει προσφέρει και την αίθουσα ποδηλάτων για προπόνηση.

Φέτος χορηγοί είναι και τα Οπτικά Κασπαριάν, το κατάστημα KasapisCollections, τα ιταλικά ποδήλατα VectorMontanabikes μέσω του καταστήματος Cyclopolis, και τέλος το ArtBarBicicleta.

Υπάρχουν και δύο υποστηρικτές στη φανέλα, το πρακτορεία ΟΠΑΠ του Γκουδουσίδη Παναγιώτη και το κατάστημα KatsourisFastFood.

Οι σύλλογοι, σημείωσε ο κ. Γκογκότσης χρειάζονται χορηγούς για να δημιουργήσουν μακροχρόνιες βάσεις, και ο σύλλογος οφείλει αν υποσχεθεί σε όσους τον τίμησαν πως θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να ανταποδώσουν τα οφέλη.