Πρόεδρος της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ ο Νίκος Τσαλικίδης

Πρόεδρος της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ ο Νίκος Τσαλικίδης

h8h08y0y-upo

Ομόφωνα αναδείχτηκε πρόεδρος της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ ο Νίκος Τσαλικίδης, τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου κατά τη τακτική γενική συνέλευση  που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης.

Κατά την Τακτική Συνέλευση οι μέτοχοι της «Διαχειριστική Έργων Στήριξης ΜμΕ Οικονομική Συμβουλευτική  ΑΜ-Θ» ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ,  εξέλεξαν το νέο 15μελές διοικητικό συμβούλιο, αντιπρόεδρος του οποίου εξελέγη ο κ. Παναγιώτης Σίσκος, με τη νέα σύνθεση του Διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΣΜΟΣ να έχει ως εξής:

Τσαλικίδης Νικόλαος – Πρόεδρος – φορέας της Περιφέρειας ΑΜΘ

Τριανταφυλλίδης Δημήτριος – μέλος – φορέας της Περιφέρειας ΑΜΘ

Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνος – μέλος– φορέας της Περιφέρειας ΑΜΘ

Μουσταφά Μπαρής– μέλος – φορέας της Περιφέρειας ΑΜΘ

Κουκουβέλα Ζουμπουλία– μέλος – φορέας της Περιφέρειας ΑΜΘ

Κορέα Ευθυμία– μέλος – φορέας της Περιφέρειας ΑΜΘ

Αραμαπτζής Ευάγγελος– μέλος – φορέας της Περιφέρειας ΑΜΘ

Βουδουλάκης Δημήτριος– μέλος – φορέας της Περιφέρειας ΑΜΘ

Χουσέ Ισμαήλ– μέλος – φορέας της Περιφέρειας ΑΜΘ

Σίσκος Παναγιώτης– Αντιπρόεδρος - Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης

Αγγελίδης Νικόλαος - μέλος - Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης

Αργυρόπουλος Αργύρης– μέλος - Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης

Τσατσούλης Άγγελος – μέλος -  Επιμελητήριο Καβάλας

Γεωργιάδης Στέφανος – μέλος - Επιμελητήριο Δράμας

Τοψίδης Χριστόδουλος – μέλος - Επιμελητήριο Έβρου

Μωραίτης Στυλιανός – μέλος - Επιμελητήριο Ξάνθης

Παύλου Στέφανος – μέλος -Εταιρία Διαχείρισης της περιουσίας ΔΠΘ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνοντας τη διοίκηση της ΔΕΣΜΟΣ,  μίας αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας, σκοπός της οποίας  είναι η ανάληψη και διαχείριση, ως ενδιάμεσου φορέα, εθνικών και κοινοτικών διαρθρωτικών ταμείων, προγραμμάτων και πρωτοβουλιών, για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό κυρίως των ΜΜΕ της περιφέρειας ΑΜΘ, αισθάνεται μεγάλη τιμή καθώς με αυτόν τρόπο τους δίνεται η ευκαιρία να προσπαθήσουν να συμβάλουν για τον τόπο μας, ιδιαίτερα σε αυτήν τη χρονική συγκυρία, που οι ανάγκες είναι αμέτρητες και τα μέσα δεν περισσεύουν.

Θεωρούν δε πως θα πρέπει να σεβαστούν καταρχάς τον εαυτό τους και τους εταίρους τους, ώστε να διαφυλάξουν  την απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρείας, οραματιζόμενοι την επόμενη μέρα και διεκδικώντας με σοβαρότητα, ήθος και συνέπεια, για να αποδώσουν αυτό που αξίζει στον καθένα.

Κυρίως όμως εκφράζουν την πεποίθηση πως θα πρέπει να δουλέψουν με ομοψυχία, σύμπνοια  και αλληλεγγύη χωρίς να κάνουν κριτική για την κριτική και  χωρίς δεύτερες σκέψεις, κρατώντας  χαμηλούς τόνους για να πετύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Να διασφαλίσουν δε στο ακέραιο την διαφάνεια των διαδικασιών, ως το λιγότερο που μπορούν να δώσουν στους συμπολίτες μας, επενδύοντας στην ενημέρωση και στην συμμετοχή εταίρων και επενδυτών, δίνοντας ο καθένας τον καλύτερο εαυτό του, γιατί η θητεία που έχουν μπροστά τους πιστεύουν ότι θα γραφτεί στην ιστορία του τόπου μας.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Περιφέρειας είναι για το ΔΣ της ΔΕΣΜΟΣ  στυλοβάτης της τοπικής οικονομίας και όχι μόνο, για αυτό και θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια της επιβίωσής τους, στηρίζοντας τις βιώσιμες επιχειρήσεις και ενθαρρύνοντας την βελτίωση των υποδομών τους και της οικονομικής τους κατάστασης με όποια μέσα τους δίνεται η ευκαιρία, με σωστό σχεδιασμό και αναπτυξιακή προοπτική, ευελπιστώντας ότι σύντομα αυτό θα αποτελέσει και την βασική προϋπόθεση για την μείωση της ανεργίας, η οποία έχει φτάσει σε υψηλά ποσοστά.

Τέλος εγγυώνται την απρόσκοπτη λειτουργία, την κοινωφελή δράση και το έργο που απαιτείται να προσφέρει η εταιρεία σε μία περίοδο όπου ο προγραμματισμός των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και κονδυλίων βρίσκονται σε κομβικό σημείο και αναλαμβάνουν την ευθύνη να διεκδικήσουν με σθένος την δυναμική εκείνη που αξίζει ο τόπος και η Περιφέρεια μας.