Ο Εμπορικός σύλλογος της Κομοτηνής για θεσμό ενδιάμεσων εκπτώσεων

Ο Εμπορικός σύλλογος της Κομοτηνής για θεσμό ενδιάμεσων εκπτώσεων

cedewrewrw

Σύμφωνα με τις τροποποιήσεις του τελευταίου νόμου 4177/2013 πλησιάζει η εφαρμογή του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τον νέο νόμο οι εκπτώσεις επιτρέπονται πλέον τέσσερις φορές τον χρόνο:

Από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου

Από τη Δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου μέχρι το τέλος του Αυγούστου

Τις πρώτες 10 ημέρες του Νοεμβρίου

Τις πρώτες 10 ημέρες του Μαΐου

Στο πλαίσιο αυτό, η πρώτη εκπτωτική περίοδος  ξεκινάει τo Σάββατο 1/11/2014 και λήγει την Δευτέρα 10/11/2014. Επισημαίνουμε στα καταστήματα μας ότι οι δέκα ημέρες των εκπτώσεων μετράνε ημερολογιακά και όχι βάσει εργάσιμων ημερών.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της υποχρεωτικής αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση επιτρέπεται και η αναγραφή του ποσοστού έκπτωσης, κάτι που απαγορεύεται σε οποιαδήποτε άλλη περίοδο προσφορών και άλλων προωθητικών ενεργειών.

Παράλληλα, με τα ως άνω, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ιδίου νόμου 4177/2013, ενημερώνουμε ότι τα καταστήματα κάθε είδους και σε όλες τις περιοχές της χώρας μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά, την Κυριακή 2/11/2014, πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου.  

Για την Κυριακή αυτή, ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής προτείνει τα καταστήματα της πόλης να παραμείνουνανοικτά, με ωράριο λειτουργίας 11.00-15.00