Ενώνοντας το παρόν με το μέλλον της Ελληνικής Αστυνομίας

Ενώνοντας το παρόν με το μέλλον της Ελληνικής Αστυνομίας

ast1

Τον ετήσιο χορό τους, κόβοντας παράλληλα και την ετήσια πίτα τους πραγματοποίησαν το Σάββατο

ast27 Φεβρουαρίου η Τοπική Διοίκηση Ροδόπης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης, ενώνοντας το παρόν με το μέλλον της Ελληνικής αστυνομίας.

Όπως σημείωσε η πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Ροδόπης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κα Ζωή Σκεύα, η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια προσπάθεια να ενωθεί το παρελθόν με το παρόν της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Σκοπός της Ένωσης μας –και αυτό επιδιώκουμε- είναι η ενότητα, η σύσφιξη των σχέσεων και συμφιλίωσης Αστυνομίας και Πολίτη»

Σε αυτά τα πλαίσια, σημείωσε, η αστυνομία σήμερα χρειάζεται ast3ενίσχυση καθαρά ηθική.

Ο αστυνομικός πλέον εκ των πραγμάτων, σημείωσε, στερείται και ανθρώπινο και υλικό δυναμικό.

«Οι αστυνομικοί κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερο μπορούν να κάνουν. Όλες οι οικογένειες, πλέον, στην Κομοτηνή, έχουν από έναν αστυνομικό. Προσπαθούμε και επιδιώκουμε να έχουμε καλές σχέσεις με τους πολίτες» σημείωσε.

Τη σημασία της εκδήλωσης αυτής, η οποία μετά από 40 χρόνια έχει γίνει θεσμός, επισήμανε ο κ. Γιάννης Τσαβδαρτζής πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης, μια σημασία που αναγνωρίζεται από όλους τους συμμετέχοντες, τόσο εν ενεργεία αστυνομικούς όσο και συνταξιούχους.

«Είναι μια μοναδική ευκαιρία στην αρχή της χρονιάς  -λόγω των εκλογών πήγαμε λίγο πίσω- να συνευρεθούμε εν ενεργεία και απόστρατοι’ επισήμανε ο κ. Τσαβδαρτζής, τονίζοντας πως η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας είναι μεγάλη, μαζί με τους συνταξιούχους, και είναι σημαντικές τέτοιες ευκαιρίες να ξαναβρεθούν, να συζητήσουν, να διασκεδάσουν.

«Και με την ευκαιρία, δηλώνουμε ότι στηρίζουμε τη δουλειά τους, παρ’ ότι αρκετοί από εμάς έχουν φύγει αρκετά χρόνια πριν»