Στον Περιφερειάρχη η Εταιρεία Παιδαγωγικών Επιστημών Κομοτηνής

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε τη Δευτέρα 8 Ιουλίου το νέο ΔΣ της Εταιρείας Παιδαγωγικών Επιστημών Κομοτηνής στον Περιφερειάρχη κ. Άρη Γιαννακίδη. Ο κ. Περιφερειάρχης, που ήταν από παλιά πολύ καλός φίλος και συμπαραστάτης της Εταιρείας, δέχθηκε με πολύ χαρά το νέο ΔΣ και,

11-7-2013-epek perifereiarxisΕθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε τη Δευτέρα 8 Ιουλίου το νέο ΔΣ της Εταιρείας Παιδαγωγικών Επιστημών Κομοτηνής στον Περιφερειάρχη κ. Άρη Γιαννακίδη.

Ο κ. Περιφερειάρχης, που ήταν από παλιά πολύ καλός φίλος και συμπαραστάτης της Εταιρείας, δέχθηκε με πολύ χαρά το νέο ΔΣ και,

 

 

 

αφού επεσήμανε το σπουδαίο έργο που επιτελέσθηκε τα προηγούμενα χρόνια, έδειξε ευχάριστη διάθεση για βοήθεια και αρωγή στο έργο της.

Τα μέλη της Εταιρείας αφού εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για το αμέριστο ενδιαφέρον εκ μέρους του κ. Περιφερειάρχη επεσήμαναν ότι επιβάλλεται να συνεχισθεί η προσπάθεια ,που έχει ως κύριο σκοπό την πνευματική ανάπτυξη του τόπου μας ,που την έχει ιδιαιτέρως ανάγκη.

Στη φωτογραφία ο Περιφερειάρχης κ. Α. Γιαννακίδης στο μέσον, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Δημοσθένης Τακάς, η Γραμματέας κ.Μαρία Τενεκετζή, η Ειδική Γραμματέας κ. Ελένη Χατζή, το μέλος Γιάννης Σιγούρος και δεξιά ο επίτιμος Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Αλέξανδρος Καζαντζής.