Κλειστός ο ΕΟΤ στην ΑΜΘ

Πρόταση για να καλυφθεί με δικό της προσωπικό επεξεργάζεται η ΠΕΔ ΑΜΘ, μετά από επιστολή που έφτασε στον πρόεδρό της και Δήμαρχο Καβάλας κ. Κωστή Σιμιτσή από το ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας στο οποίο αναφέρεται ότι στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν υπάρχει ούτε ένας υπάλληλος του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού, αφού η μία υπάλληλος φαίνεται ότι λείπει με άδεια λόγω εγκυμοσύνης.

11-7-2013-eotΠρόταση για να καλυφθεί με δικό της προσωπικό επεξεργάζεται η ΠΕΔ ΑΜΘ, μετά από επιστολή που έφτασε στον πρόεδρό της και Δήμαρχο Καβάλας κ. Κωστή Σιμιτσή από το ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας στο οποίο αναφέρεται ότι στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν υπάρχει ούτε ένας υπάλληλος του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού, αφού η μία υπάλληλος φαίνεται ότι λείπει με άδεια λόγω εγκυμοσύνης.

 

Αποτέλεσμα είναι να κινδυνεύουν να μπουν στο συρτάρι για εκτεταμένο διάστημα 145 επενδυτικά σχέδια που έχουν κατατεθεί στο γραφείο του ΕΟΤ που λειτουργεί στην Κομοτηνή.

Οι 50 περίπου απ’ αυτές τις αιτήσεις αφορούν τη δημιουργία νέων ξενοδοχειακών μονάδων, ενώ για το πρόβλημα φαίνεται πως ήδη έχουν ενημερωθεί αρμοδίως όλοι οι βουλευτές της Περιφέρειας ΑΜΘ, με την ΠΕΔ ΑΜΘ να προσανατολίζεται στο να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση ώστε να καλυφθεί με δικό της προσωπικό το γραφείο του ΕΟΤ.