Η επόμενη μέρα στον Πανθρακικό

Η επόμενη μέρα στον Πανθρακικό

1224500Ο Πανθρακικός εξασφάλισε την παραμονή στην Superleague όμως από την επόμενη μέρα οι άνθρωποι της ομάδας θα τρέξουν τα ζητήματα του προπονητή και των παικτών που μένουν ελεύθεροι.

Κροκόδειλοι" και του χρόνου στην Superleague. Ο Εμανουέλ Ρόκα έκανε το θαύμα του και ο Πανθρακικός πραγματοποιώντας εξαιρετικό δεύτερο γύρο παρέμεινε τα τελικά στα μεγάλα σαλόνια.

Την Κυριακή οι παίκτες πανηγύρισαν με την ψυχή τους και μάλιστα αρκετοί από αυτούς βγήκαν σε μαγαζί της πόλης για να το γιορτάσουν.

Η Δευτέρα, ωστόσο, είναι διαφορετική μέρα και ήδη στο στρατόπεδο του συλλόγου γίνονται ζυμώσεις για την επόμενη μέρα. Τα προβλήματα είναι πολλά με αποκορύφωμα τον περιορισμό στις μεταγραφικές κινήσεις, εξαιτίας της μη αδειοδότησης της ομάδας.

Οι ποινές σε όσους δεν έχουν πάρει άδεια

-- Δεν μπορούν να αποκτήσουν περισσότερους από 3 ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών οιασδήποτε εθνικότητας.

-- Δεν μπορούν να προχωρήσουν σε περισσότερες από 2 ανανεώσεις/επεκτάσεις συμβολαίων για ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών οιασδήποτε εθνικότητας.

-- Μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστους Έλληνες ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών.

-- Τους παρακρατείται από τη Super League το 20% από τα έσοδά τους από τηλεοπτικά και λοιπά δικαιώματα δικαιωμάτων, το οποίο θα καταβάλλεται σε εξόφληση υποχρεώσεων της ΠΑΕ προς ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Μένουν πολλοί ελεύθεροι

Διαβάζοντας τις ποινές και κοιτώντας τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι, καταλαβαίνει κανείς πως στον Πανθρακικό έχουν πολύ δουλειά.

Καταρχάς να δουν ποιους θα κρατήσουν και μετά πως θα κινηθούν στο παζάρι. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνουν κινήσεις για δανεικούς κάτω των 24 ετών.

Μένουν ελεύθεροι οι: Εμπόου, Τσουμάνης, Ρομέου, Ηλιάδης, Τζάνης, Κάσες και Μπαϊκαρά.

Ανοιχτό του Ρόκα

Ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε μία δύσκολη αποστολή και τα κατάφερε. Το θέμα είναι αν θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα περίοδο. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δύσκολα θα συμβεί αυτό, εκτός κι αν το μπάτζετ αυξηθεί λίγο.

Βέβαια ο ίδιος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

http://www.sport24.gr/