Κοσμοσυρροή για ακόμα μια φορά στο χορό του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής

Κοσμοσυρροή για ακόμα μια φορά στο χορό του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής

thra1

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε για ακόμα μια χρονιά το χορό του ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών  Κομοτηνής την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου.

thra2Στην εκδήλωση συμμετείχαν εξαιρετικοί μουσικοί της Θράκης, με τον Βαγγέλη Παπαναστασίου στο κλαρίνο και τον Νίκο Ζαπάρτα στο βιολί και το τραγούδι.

Το παρόν έδωσαν στη γιορτή πάρα πολλοί κάτοικοι της Ροδόπης, οι οποίοι γέμισαν το κέντρο Αστραία στον Ίασμο, αλλά και πολλοί θεσμικοί όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Χρήστος Μέτιος, οι αντιδήμαρχοι Κομοτηνής Μανώλης Ταπατζάς και Γιώργος Ζηλούδης, ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Τσαλικίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, κα Σοφία Μενεσελίδου και η κα Ελένη Λαφτσή, καθώς και πολλοί υποψήφιοι βουλευτές δύο μέρες πριν τις εκλογές.

thra3Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και αλληλεγγύη για όλους τους συμπολίτες μας ευχήθηκε στην πρώτη εκδήλωση του συλλόγου για το 2015 ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Τζερνικούδης, εκφράζοντας την ελπίδα πως και οι υπόλοιπες θα έχουν την ίδια επιτυχία.

Ο κόσμος άλλωστε, σημείωσε, ανταποκρίνεται σε όλες, έχοντας κάνει το χορό θεσμό μέσα σε λίγα χρόνια, αγκαλιάζοντάς τον ακόμα και όταν πραγματοποιείται βράδυ καθημερινής και εργάσιμης.

Ο κ. Τζερνικούδης σημείωσε πως φιλοσοφία του συλλόγου είναι να δημιουργεί συνθήκες ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να περνούν καλά, κάτι που κρίνοντας από το αποτέλεσμα έχουν κατορθώσει.

Άλλωστε χρόνο με το χρόνο τα μέλη του αυξάνονται, με τους ίδιους να κάνουν ότι είναι δυνατόν να ανταποδώσουν την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου με ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις.

Το χορό άνοιξαν όπως κάθε χρόνο τα παιδικά και το εφηβικό τμήμα του συλλόγου, με τον πρόεδρο του συλλόγου να τονίζει πως η διάθεση και η ζωντάνια των νέων ανθρώπων είναι αυτή που τους κρατά ζωντανούς βοηθώντας τους να προσπαθούν περισσότερο για το μέλλον ώστε να γίνει καλύτερος ο τόπος μας.

Ο σύλλογος θα συνεχίσει με εκδηλώσεις τις απόκριες, καθώς και την περίοδο του Πάσχα και την Πρωτομαγιά, ενώ θα συμμετάσχει όπως πάντα και στις εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια της πόλης, με τη συνέχεια να είναι δυναμική και το καλοκαίρι, με την καθιερωμένη τους καλοκαιρινή εκδήλωση αλλά και εξορμήσεις με τα χορευτικά τμήματα εντός και εκτός Ελλάδας.