Βραβεία για τυροκόμους Ξάνθης και Σαμοθράκης

Δύο τυροκόμοι της Θράκης, ένας από την Ξάνθη και ένας από τη Σαμοθράκη, έλαβαν βράβευση ποιότητας από το περιοδικό Γαστρονόμος.

6-6-2013-tyria1Δύο τυροκόμοι της Θράκης, ένας από την Ξάνθη και ένας από τη Σαμοθράκη, έλαβαν βράβευση ποιότητας από το περιοδικό Γαστρονόμος.

 

 

 

 

 

 

 

Το ένα από αυτά το πήρε ο Παναγιώτης Παπανικολάου, ο οποίος από το 2000, με το πτυχίο των Οικονομικών, αποφάσισε να επιστρέψει στη Σαμοθράκη και να θέσει ξανά σε λειτουργία το μικρό τυροκομείο του παππού του, το οποίο εκσυγχρόνισε και σήμερα παράγει προϊόντα που γοητεύουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ανέβηκε στη σκηνή του Μουσείου Μπενάκη και παρέλαβε το βραβείο Παραγωγής Τυροκομικών Προϊόντων στα Βραβεία Ποιότητας 2013 του «Γαστρονόμου».

Βραβείο και στο εξαιρετικό Κασέρι Ξάνθης που έγινε ΠΟΠ χάρη στις προσπάθειες του τυροκόμου Δημήτρη Χατζηιωαννίδη.

Facebook Page

Διαφημιση

Διαφημιση