Τεχνική συνάντηση στο Σουφλί στα πλαίσια του προγράμματος CIBI ROAD

Τεχνική συνάντηση στο Σουφλί στα πλαίσια του προγράμματος CIBI ROAD

image003

Στο Σουφλί συναντήθηκαν οι εταίροι του διακρατικού προγράμματος CIBI road «CIBI ROAD-Municipal Roads a part of the National and cross border road network».  Στην δεύτερη αυτή τεχνική σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την πορεία του προγράμματος, δράσεις που υλοποιήθηκαν, προβλήματα προς επίλυση και προγραμματισμός μελλοντικών δραστηριοτήτων.
Στην τεχνική σύσκεψη συμμετείχαν από την ελληνική πλευρά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Δημοσυνεταιρισιτκής Νίκος Κοζάρης, ο διευθυντής και στελέχη της εταιρείας. Από τους Βουλγάρους εταίρους, ο Mihail Litskov Δήμαρχος του Δήμου Χάρμανλι και η Rayna Yoncheva, Διευθύντρια της εταιρείας Regional Municipalities Assosiation «Maritsa».
Στο πλαίσιο της συνάντησης  ο Δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός, πρόεδρος της Δημοσυνεταιριστικής συζήτησε σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα με το Δήμαρχο Χάρμανλι, για τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης στις δύο χώρες, αλλά και τις αναπτυξιακές προοπτικές των δυο δήμων μέσω της συνεργασίας και της συμμετοχή τους στα διακρατικά ευρωπαϊκά προγράμματα.
Το πρόγραμμα CIBI road στοχεύει στην βελτίωση του οδικού δικτύου και την ασφαλή οδήγηση στις δύο χώρες και εντάσσεται στο πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία, Ελλάδα Βουλγαρία, 2007 2013» το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.

Facebook Page

Διαφημιση

Διαφημιση