Πανθρακικός: Βαλίτσες για Πολωνία

Πανθρακικός: Βαλίτσες για Πολωνία

0db398b75ba438cfdadc2befb01a4230 L

Στο τέλος της φτάνει η πρώτη φάση της προετοιμασίας των Θρακιωτών που θα πραγματοποιήσουν το βασικό της στάδιο στο εξωτερικό από τις 22 Ιουλίου ως τις 2 Αυγούστου

Με τα λεγόμενα του τεχνικού διευθυντή του Πανθρακικού, Βασίλη Κυρουβίδη, για επικείμενη μεταγραφή να έχουν επιβεβαιωθεί ύστερα από την απόκτηση του Φερνάντες οι Θρακιώτες ετοιμάζονται για την αναχώρησή τους με προορισμό την Πολωνία. Ο Άκης Μάντζιος έχει σε ένα μεγάλο ποσοστό συμπληρωμένο το ρόστερ της νέας σεζόν στη διάθεσή του, χωρίς να αποκλείονται νέες κινήσεις ενίσχυσης τις προσεχείς ημέρες και πλέον θα συνεχίσει το… χτίσιμο της ομάδας στο εξωτερικό.

Οι Θρακιώτες λοιπόν αναχωρούν την Τρίτη (22/7) για την Πολωνία όπου θα μείνουν ως τις 2 Αυγούστου πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Εκεί εκτός από τις συνεχείς προπονήσεις θα δώσουν και τρία φιλικά στις 24 και 27 Ιουλίου και την 1η Αυγούστου, με τον Μάντζιο να ευελπιστεί πως θα έχουν ολοκληρωθεί ως τότε οι κινήσεις της διοίκησης στο μεταγραφικό «παζάρι» και θα μπορεί να δουλέψει με το ρόστερ συμπληρωμένο.

Facebook Page

Διαφημιση

Διαφημιση