Ούτε αυτή την φορά … στο 89΄ ισοφάρισε η Βέροια τον Πανθρακικό που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη

Ούτε αυτή την φορά … στο 89΄ ισοφάρισε η Βέροια τον Πανθρακικό που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη

43543543546546426

Παρά το γεγονός ότι για περίπου 89 λεπτά η Βέροια βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο (έχανε με 1-0 και έπαιζε με παίκτη λιγότερο) κατάφερε να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας

(1-1) μέσα στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό.

Λυτρωτής για τους φιλοξενούμενους, ο Καλτσάς στο 89ο λεπτό, με καρφωτή κεφαλιά, με την οποία απάντησε στο γκολ του Τζάνη από το 10'.

Στους 25 βαθμούς η Βέροια (όσους) και ο 4ος Αστέρας Τρίπολης (με ένα ματς λιγότερο), στους 12 ο Πανθρακικός, ο οποίος παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.

Νωρίς προβάδισμα ο Πανθρακικός

Με 3-5-2 παρέταξε τον Πανθρακικό ο Μανουέλ Ρόκα με τους Ντιγκινί και Τζάνη στην επίθεση και τον Κάσες λίγο πιο πίσω τους. Από την πλευρά του ο Κάρλος Γκρανέρο προτίμησε το 4-2-3-1, με τον Μπεν στην κορυφή, τον Παυλίδη πιο πίσω του, με τους Ντουμίτρου και Καλτσά να κινούνται δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Ματς με αρκετά καλό ρυθμό είδαμε στο πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες έπαιζαν ανοικτά και με επιθετική διάθεση έχοντας έκαστη από 2-3 καλές ευκαιρίες. Πιο ουσιαστικός όμως ήταν ο Πανθρακικός ο οποίος μάλιστα κατάφερε να ανοίξει νωρίς το σκορ.

Στο 10' και μετά από ωραία ενέργεια του Κάσες και σέντρα την κατάλληλη στιγμή, ο Τζάνης με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα της Κομοτηνής. Να σημειωθεί ότι στο 40' ο Κάσες έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς ένιωσε σφίξιμο στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο

Οι γηπεδούχοι είχαν μία ακόμη καλή στιγμή, με την διπλή ευκαιρία του 19' (σουτ των Τσουμάνη και Τζάνη). Αξιόλογες στιγμές είχαν και οι φιλοξενούμενους, ειδικότερα αυτές των Καλτσά (στου στο 37') και Μπεν (στο 44').

Έξω ο σκόρερ, μέσα αμυντικός

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Μανουέλ Ρόκα θέλησε να διαφυλάξει τα μετόπισθεν της ομάδας του, αποσύροντας έτσι τον σκόρερ Τζάνη, για τον αμυντικού Χρήστου (το σύστημα γύρισε σε 4-4-2).

Το ματς ήταν ανοικτό και στο δεύτερο μέρος, αν και ο Πανθρακικός στο πρώτο μισό έδωσε περισσότερη βάση στην άμυνα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι βλέποντας τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε κακή μέρα, από το 65' και μετά άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο.

Μάλιστα το συγκρότημα της Κομοτηνής είχε τη δυνατότητα να κάνει το 2-0 με τον Ντιγκινί που είχε δοκάρι στο 72' μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο στα τελευταία δέκα λεπτά, καθώς ο Ραούλ Μπράβο αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για κλωτσιά στον Μπαϊκάρα.

«Ψυχρολουσία» στον 89!

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα έφταναν στη νίκη, η Βέροια κατάφερε να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας (κόντρα στην ροή του αγώνα), χάρη σε κεφαλιά του Καλτσά μετά από ωραία ασίστ του Μπεν!

ΣΚΟΡΕΡ: 10' Τζάνης – 89' Καλτσάς

ΔΟΚΑΡΙΑ: 72' Ντιγκινί

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 81' Χρήστου, 86' Γκιγιέρμο, 93' Παπαγεωργίου - 30' Καλί, 53' Καλτσάς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 80' Ραούλ Μπράβο

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχια, Τζάνης (46' Χρήστου), Κάσες (40'λ.τ. Γκιγιέρμο), Παπαγεωργίου, Εμποου, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Λαδάκης (92' Αράμπα), Ποτουρίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν, (68' Μαντζέκ) Οστοϊτς, Βεργώνης, Καλί, Μπατιόν, Καλτσάς, Μπεν, Ντουμίτρου (79' Κάμπορα), Παυλίδης (59' Μπαργκάν).